foto magazine
9D5D6ADB-A3FD-465C-8ACE-4CBE033537A9
Foto Kleurstaal
027ABC94-7CFD-4ACD-BE81-EB769B1402A0_4_5005_c
03345AB7-C728-44FA-BCFF-287CEC46899A
blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers

Vintage design schatten vinden bij Design Icons 2024

Ontdek samen met ons de fascinerende wereld van vintage design tijdens Design Icons 2024 in Amsterdam! Hier presenteerden 75 Europese dealers hun unieke vondsten, daterend van de jaren 1930 tot 1980. Opnieuw werden we blij verrast door unieke interieurobjecten die passen in onze zakelijke interieur stylingen. En wie weet.. Misschien zie jij hier wel het pronkstuk dat jouw ruimte compleet maakt! Bekijk onze korte video-impressie van al het moois dat wij hebben gezien en laat je inspireren door de prachtige en zeldzame objecten en meubels.

Als persoonlijke liefhebbers én ondernemers zijn we altijd op zoek naar verborgen schatten tussen de designparels om in te zetten tijdens een opdracht. Zo brengen we  persoonlijkheid en stijl in jouw zakelijke interieur.  We speuren graag naar items die jouw unieke smaak weerspiegelen, van midcentury tot de trendy jaren 80, die helemaal hip en happening zijn. Ervaar hier zelf de inspiratie van Design Icons 2024 en ontdek welke vintage designjuweeltjes jouw ruimte kunnen transformeren. We inspireren je graag!

Een verfrissend nieuw begin

Als Studio Rymd streven we naar het creëren van ruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook inspirerend en functioneel. We geloven in de kracht van kleur om een ruimte tot leven te brengen en een positieve sfeer te creëren.

Kleur van het Jaar 2024

Duik mee in de kleur van het jaar 2024: ‘Limitless’ van Histor

Als Kleur van het Jaar 2024 brengt ‘Limitless’ een verfrissende pasteltint die een golf van vernieuwing met zich meebrengt. Histor beschrijft deze tint als een kleur vol grenzeloze mogelijkheden, perfect passend bij de frisheid en energie van de lente.

Een kleur vol mogelijkheden

‘Limitless’ staat voor grenzeloze mogelijkheden en dat is precies wat deze kleur laat zien. Helder en intens genoeg om een statement te maken en tegelijkertijd subtiel genoeg om te dienen als een fijne basiskleur. Dit maakt het veelzijdig inzetbaar en eenvoudig te combineren met verschillende paletten. 

Of je nu op zoek bent naar een rustgevende omgeving met zachte aardse tinten of juist een gedurfde en artistieke uitstraling wilt creëren, ‘Limitless’ past zich moeiteloos aan aan jouw stijl en visie.

Inspiratie uit Kunst en Natuur

Om jou te helpen deze veelzijdige kleur tot leven te brengen in jouw werkruimte,
laten wij je hier onze eigen inspirerende moodboards zien. Deze zijn samengesteld op basis van drie originele
Histor-inspiratiepaletten;
Internal Worlds, The New Eccentrics, en Nature’s Partner

Internal Worlds Bij Studio Rymd zijn we altijd geïnspireerd door de natuur. Dit moodboard brengt de rust en sereniteit van de natuur naar binnen met zachte aardse tinten. Ideaal voor een werkruimte waar focus en innerlijke rust belangrijk zijn

The New Eccentrics Hier vind je kleurrijke inspiratie uit diverse kunststromingen, van de renaissance tot popart. ‘Daring Indigo’ voegt diepte toe aan de haast perkamentachtige ‘Limitless’ en zorgt voor een eigenzinnige en krachtige uitstraling

Nature’s Partner Haal de warmte van de natuur naar binnen met dit Moodboard vol natuurlijke, warm-aardse tinten. Het roze van ‘Heart’s Content’ geeft een uitnodigend gevoel aan elke ruimte en geeft pit aan de fijne zandkleuren. Dit palet omarmt je met een warm en welkom gevoel en laat zich uitstekend combineren met vintage design en moderne kunst

Jouw Ruimte, Jouw Stijl

Stel je voor hoe jij de Kleur van het Jaar binnen jouw professionele ruimte zou gebruiken. Gebruik daarvoor het 60-30-10 principe van Histor; zo breng je niet alleen jouw eigen stijl tot uiting, maar behoud je ook het gevoel van balans en harmonie in de hele ruimte. Of je nu een neutraal, historisch of retro interieur verkiest, met ‘Limitless’ kun je een ruimte creëren die naadloos bij jouw stijl aansluit.

Een Uitnodiging tot Inspiratie

Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden van ‘Limitless’ en helpen je graag om jouw werkplek te transformeren naar een inspirerende omgeving waarin jij graag je tijd doorbrengt.

Laat je inspireren door de rustgevende aardse tinten van Internal Worlds, de gedurfde kleuren van The New Eccentrics of de warm-aardse tonen van Nature’s Partner en geef jouw werkruimte een frisse impuls in dit nieuwe seizoen!

Frisse lente kleuren voor nieuwe energie

Met de komst van de lente is het tijd om je werkruimte nieuw leven in te blazen met levendige kleuren en inspiratie. De lente symboliseert vernieuwing, groei en frisheid, en wat is een betere manier om dit te omarmen dan door je werkruimte op te fleuren met frisse tinten en nieuwe energie?

Jouw werkruimte of kantoorruimte is meer dan alleen een plek om te werken; het weerspiegelt jouw persoonlijkheid en je zakelijke doelen. Neem daarom de tijd om je werkplek eens opnieuw in te richten, te reorganiseren en te personaliseren.
Schuif met meubels, bekijk of de indeling nog steeds werkt en voeg persoonlijke accenten toe. Durf ook eens te experimenteren met circulaire items of vintage design voor een unieke uitstraling die past bij jouw stijl.

 

Omdat de lente een tijd is van vernieuwing en groei, zou je bedrijfsruimte of de plek waar je dagelijks werkt daar geen uitzondering op moeten zijn. Met een beetje creativiteit en inspiratie kun je je werkruimte transformeren tot een plek waar je niet alleen werkt, maar ook gedijt. Deze keer laten we je daarom wederom graag kennismaken met een Kleur van het Jaar 2024:

Laat je inspireren door onze moodboards en ga energiek aan de slag, zodat jouw werkplek straalt met de frisse kleuren en inspiratie van het nieuwe seizoen!

Ontwerp zonder titel-23

ruimtemakers

'Styling, Restyling & Organizing

door studio rymd

Ontdek onze wereld van unieke verkoopstyling en doordachte werkplekinrichting, waar Studio Rymd en So Clever elkaar versterken. Ervaar zelf hoe we met onze bijzondere restyling-aanpak, een slimme combinatie van styling en organizing, woningpresentaties en werkplekken transformeren. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van onze stijlvolle organizers en praktische accessoires.

Ontwerp zonder titel-24

sfeermakers

'Kleur van het Jaar 2024, 'Sweet Embrace' van Flexa'

door studio rymd

In de dynamiek van ons alledaagse leven verlangen we naar een werkruimte die ons omarmt en inspireert. Ontdek hoe wij de Kleur van het Jaar 2024, ‘Sweet Embrace’ van Flexa, en het sprankelende ‘Peach Fuzz’ van Pure & Original tot een verrassend kleurpalet combineren. Het geeft een uitnodigend winters beeld.

C667E3BC-2EDA-45E2-B780-23AC2AAA8903

blijmakers

'Nieuws om te delen!'

door studio rymd

Bij Studio Rymd hebben we één helder doel voor ogen: jouw zakelijke ruimte omvormen tot een harmonieuze, opgeruimde, en stijlvolle omgeving die perfect bij jou en je bedrijf past. We geloven in de kracht van eenvoud en begrijpen dat kleine veranderingen grote resultaten kunnen opleveren. We geloven in de kracht van eenvoud en in het feit dat subtiele aanpassingen een groots effect kunnen bereiken. Daarom hebben we vandaag iets te delen waar we ontzettend enthousiast over zijn;

woningpresentatie

blijmakers

'Twee hele fijne Blijmakers hebben we mogen toevoegen aan ons portfolio'

door studio rymd

Als vastgoedstylisten bewegen we graag mee in de zakelijke ‘vastgoedwereld’ van verkoop of verhuur voor allerlei professionele werkomgevingen.
Met nu nog een ander leuk nieuwtje, die nét even iets anders is

balletje rolt door

blijmakers

'Ons balletje rolt al weer lekker door!'

door studio rymd 

De maand januari is voorbij, de dagen worden stiekem steeds een beetje langer licht en het valt het ons op dat kleurstellingen zo richting het voorjaar zelfs vrolijker lijken! Of zien wij dat zo omdat onze focus daar zo op gericht is?

Want nu al maken wij Studio Rymd totaal-voorjaar-klaar. 

 

Foto Sanny Linker & Rivka Joosten

blijmakers

'Samenwerken met partijen die net als wij het leven van hun klanten makkelijker en mooier willen maken'

door studio rymd 

Het is fantastisch wanneer je de kans krijgt om je als ondernemer te mogen toevoegen aan een groep professionals die dezelfde missie volgt. Je vindt ons als Studio Rymd tegenwoordig ook via het Designlinq platform. 

sfeerfoto magazine

ruimtemakers

Een betere akoestiek door stylish oplossingen

door studio rymd

Werkplekken en andere professionele ruimtes worden steeds vaker minimalistisch ingericht en afgewerkt met harde vloeren en gladde wanden. Met als gevolg dat dit in de meeste gevallen een vervelende nagalm en een onprettige akoestiek veroorzaakt in de ruimte. Bijgeluiden die daardoor ontstaan worden vaak als storend en ‘vermoeiend’ ervaren. Maar wat is akoestiek nu eigenlijk? En waarom is dit zo belangrijk in een werkruimte? Of in een entree of wachtruimte? 

lamp Louis Poulsen

sfeermakers

'Vintage Design of Modern Design…waarom niet beide!'

door studio rymd

De combinatie van Vintage Design met Modern Design, binnen onze styling, is voor ons een échte Blijmaker.

Laten we het eerst eens hebben over ‘vintage’ in het algemeen.  
‘Vintage’ riep nogal eens een associatie op met ouderwets of nostalgisch en deed ons vooral denken aan vervlogen tijden. Dat stoffige imago is er inmiddels wel vanaf want vintage is hip en tijdloos!  

vintage vazen wit

Blijmakers

Witte vazen met een verhaal

door studio Rymd

Onze voorliefde voor vintage, Scandinavisch design en spullen met een verhaal heeft ons samengebracht. Dit is wat wij zeggen wanneer iemand ons beiden vraagt; 
“Hoe is jullie samenwerking als Studio Rymd ontstaan?”  

FD76F506-F54E-41A6-A657-1137166A341D

sfeermakers

Van alleen maar praktisch
naar functioneel & sfeervol werken

door studio rymd

Een fijne werkplek bestaat niet alleen uit een bureau, ergonomische bureaustoel en kast om je spullen in op te bergen. Maar dat weten we natuurlijk wel. Want vrijwillig of juist niet, we zijn de afgelopen jaren allemaal wel een-soort-van-expert geworden in het ‘Thuiswerken’.