sfeer, indeling, organizing
sfeerstyling, werkplekinrichting, organizing
entree, wachtruimte, praktijkruimte, seizoenstyling
FFCFEA03-D4C5-431D-99B8-DDE5722F2A15
moodboard, seizoenstyling
blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers

IEDERE DAG VOL INSPIRATIE
WERKEN IN RUST EN RUIMTE
DOOR STYLING EN ORGANIZING?

Als Studio Rymd verzorgen wij niet alleen styling en inrichting. Wij zorgen er ook voor dat elke ruimte afgestemd en passend is bij iedere gewenste functie, huisstijl of doelgroep. Dat is waar wij ijzersterk in zijn. 

Onze styling en inrichting kenmerkt zich door het gebruik van frisse kleurstellingen en praktische indelingen voor een ruimtelijke uitstraling van professionele werkomgevingen, bedrijfsruimtes en vastgoedprojecten. 

Bedrijfsruimte styling

Als ondernemer ben je nu meer dan ooit betrokken bij je werkplek

Of je nu een kantoor of praktijkruimte hebt in een professionele omgeving met meerdere ondernemers onder één dak of aan huis. Het wordt steeds belangrijker dat deze plek meer en meer aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Perfect afgestemde werkplek

Je werkplek is niet alleen een functionele plek waar jij je dagelijkse werkzaamheden verricht, maar ook een professionele ruimte waarmee jij je wilt identificeren.
Wij zorgen ervoor dat jouw werkplek zo wordt ingericht dat deze perfect aansluit bij jouw persoonlijke wens én je dagelijkse werkzaamheden.

Styling en inrichting met unieke items

In onze styling besteden we graag extra aandacht aan slimme, duurzame oplossingen, creatief vakmanschap en kwalitatieve materialen.
In onze opdrachten maken we gebruik van unieke combinaties tussen nieuw, modern en vintage design.
In de totale ruimte zorgen we er voor dat alles volledig voor jou georganiseerd werkt. Zo creëren wij met juiste items de gewenste sfeer en eenheid in jouw werkruimte.

Sfeer en eenheid geeft rust in je werkruimte

Ideaal voor ondernemers die iedere dag willen werken in een perfect afgestemde ruimte met de juiste uitstraling!

sfeermakers en ruimtemakers

Kleuradvies
Een inspirerende inrichting voor een werkplek of een andere professionele ruimte start met een passend kleuradvies. Sfeer en kleur kiezen blijft een persoonlijk proces. Met ons advies in een compleet kleurenplan creëren we voor jou de juiste feeling en zorgen we ervoor dat jij snel verder kunt met het realiseren van jouw ideale bedrijfsruimte.
Organizing

Optimaal gebruik maken van je professionele werkruimte of met meer focus en plezier je dagelijkse werkzaamheden uitvoeren? Met onze georganiseerde ondersteuning heb je in no time overzicht en rust in je ruimte. We combineren onze expertise in organizing met styling, hierin gaan we samen aan de slag of wij nemen het werk voor jou volledig uit handen. 

sfeerstyling, kleuradvies, organizing,
interieurstyling, werkplekinrichting
moodboard, seizoenstyling
vintage, seizoenstyling, wachtruimte
foto werkplekinrichting
entree, receptie, wachtruimte, praktijkruimte
Chat openen
1
Stel ons je vraag!
Stel ons je vraag!