inspireren, restylen, verwelkomen
BB25DD2F-57EB-4A41-9D0C-A484A824B733
4B99DA8C-4FEF-4080-848E-F84EC1DD64FC
interieurstyling, werkplekinrichting
behang, sfeerstyling, muurdecoratie, kleuradvies
blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers

IEDER SEIZOEN JE ENTREE MEE LATEN BEWEGEN IN EEN VERANDEREND KLEUR EN SFEERBEELD?

Als ondernemer weet je als geen ander dat een allereerste eerste indruk enorm belangrijk is. Met een eigen ’tone of voice’ in sfeer en uitstraling verbind je je direct met je potentiële klant.
Een representatieve entree of wachtruimte, die als onderdeel van je totale inrichting vaak als verlengstuk wordt ingericht op jouw bedrijfscultuur en jouw doelgroep, zorgt ervoor dat je bezoeker zich bij binnenkomst direct ’thuis’ voelt. Met onze seizoenstyling zorg je ervoor dat deze ieder nieuw jaargetijde volledig afgestemd is op het komende seizoen en passend is bij jouw doelgroep. Een passende styling voor elk nieuw jaargetijde.

Ieder kwartaal verzorgen wij wisseling in accessoires en/of meubelen, groenstyling en/of bloemdecoratie in abonnementsvorm.

Seizoenstyling

JE KLANT WIL ZICH DIRECT BIJ BINNENKOMST WELKOM VOELEN.

Een representatieve entree als verlengstuk van je totale inrichting, afgestemd op bedrijfscultuur en doelgroep, zorgt ervoor dat jouw bezoeker zich bij binnenkomst direct 'thuis' voelt. Een wisselende styling waarmee jij je bezoekers ieder jaargetijde opnieuw verrast.

Welkome entree

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan styling en inrichting van een entree of wachtruimte, welke op basis van kleurstelling goed aansluit bij de huisstijl van de opdrachtgever. Maar wanneer sfeer en functionaliteit van deze ruimte niet aansluit bij de beleving van jouw klant of bezoeker, dan kan dit direct als ‘onrust’ aanvoelen bij binnenkomst. 

Aandacht voor kleur en sfeerbeeld

In een unieke service als onze seizoenstyling zorgen wij ervoor dat er ieder jaargetijde een sfeervolle entree of ontvangstruimte is. Kleurgebruik in decoratie en keuzes in materiaal geven de juiste sfeerbeelden af en zorgen ervoor dat er eenheid en rust is in de ruimte. Geheel afgestemd en passende bij het komende seizoen.
In onze styling besteden we graag extra aandacht aan slimme, duurzame oplossingen, creatief vakmanschap en kwalitatieve materialen.
In onze opdrachten maken we gebruik van de combinatie tussen nieuw, modern en vintage design meubelen plus accessoires.

Uitnodigende ontvangstruimte

Ideaal voor ondernemers hun bezoekers ieder jaargetijde opnieuw willen verrassen in een uitnodigende ontvangstruimte.

sfeermakers en ruimtemakers

sfeerstyling, kleuradvies, organizing,
interieurstyling, werkplekinrichting
moodboard, seizoenstyling
vintage, seizoenstyling, wachtruimte
natuur, seizoenstyling
entree, receptie, wachtruimte, praktijkruimte
Chat openen
1
Stel ons je vraag!
Stel ons je vraag!