adviseren, inrichten, bezichtigen
plattegrond, indelingsadvies, indelingsplan
moodboard, sfeerstyling
entree, wachtruimte, praktijkruimte, seizoenstyling
Moodboard, sfeerstyling
blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers

DIRECT EEN ‘KLIK’ MET JE IDEALE
KLANT DOOR VASTGOEDSTYLING?

In de allereerste minuten beslissen potentiële huurders of kopers al bij het bekijken van de eerste beelden op Funda of ze de aangeboden bedrijfsruimte willen bezichtigen. Het wordt daarom steeds belangrijker dat bedrijfspanden en functionele werkplekken meer en meer aansluiten bij de persoonlijke wensen van deze klanten.   

Wij stylen en richten bedrijfspanden en verzamelgebouwen in met vastgoedstyling op maat, zodat jouw gebouw goed opvalt tussen al het andere aanbod op internet. Geheel afgestemd op jouw wens als opdrachtgever en aansluitend op je doelgroep door de juiste uitstraling.

Vastgoedstyling

Als vastgoed verhuurder ben je steeds meer bewust dat een aantrekkelijk bedrijfspand sneller aansluit bij je ideale doelgroep

Als vastgoedeigenaar of bedrijfsmakelaar wil je je bedrijfspand zo goed en snel mogelijk verhuren. Of verkopen. Allereerst moet een vastgoedproject goed opvallen tussen al het andere aanbod op internet. In de eerste minuten zien potentiële huurders al of ze de aangeboden ruimte willen bezichtigen.

Aantrekkelijk ingericht bedrijfsgebouw

Stijlvolle bedrijfsgebouwen verhuren is mooi, maar het wordt steeds belangrijker dat totale projecten, zoals verzamelgebouwen die voor verhuur of verkoop worden aangeboden, nog meer aansluiten op de persoonlijke wens van de ideale doelgroep.
Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfspand zo up to date wordt ingericht, dat deze volledig aansluit op de wens van je potentiële klant en ook past bij jouw concept verhaal.

Vastgoedstyling en organizing als unieke mix

In een unieke service van vastgoedstyling met organizing creëren wij rust, ruimte en eenheid in jouw bedrijfsgebouw en leveren wij een aantrekkelijke entree voor het kijkerspubliek, welke fris en ruimtelijk oogt.
In onze styling besteden we graag extra aandacht aan slimme, duurzame oplossingen, creatief vakmanschap en kwalitatieve materialen.
In onze opdrachten maken we gebruik van de combinatie tussen nieuw, modern en vintage design meubelen plus accessoires.

Optimale verhuur of verkoop van bedrijfsruimtes

Ideaal voor vastgoedondernemers, die aantrekkelijk ingerichte bedrijfspanden en verzamelgebouwen optimaal willen aanbieden aan de juiste kijkers doelgroep.

sfeermakers en ruimtemakers

Organizing

Optimaliseren van je professionele werkruimte voor een betere verkoop of verhuur of met meer focus en plezier je dagelijkse werkzaamheden uitvoeren? Met onze georganiseerde ondersteuning heb je in no time overzicht en rust in je ruimte. We combineren onze expertise in organizing met styling, hierin gaan we samen aan de slag of wij nemen het werk voor jou volledig uit handen. 

Funda scan

Een aantrekkelijke online presentatie voor Funda, voor een optimale verkoop of verhuur van jouw aangeboden werkruimte(s). Met onze Funda scan, kijken we samen met jou naar snelle verbeterpunten en helpen je voor een video-of fotoshoot met praktische tips en adviezen. Door onze unieke combi van organizing met vastgoedstyling werken we snel naar een optimaal resultaat. 

sfeerstyling, kleuradvies, organizing,
interieurstyling, werkplekinrichting
moodboard, seizoenstyling
vintage, seizoenstyling, wachtruimte
natuur, seizoenstyling
entree, receptie, wachtruimte, praktijkruimte
Chat openen
1
Stel ons je vraag!
Stel ons je vraag!