Ik werd verliefd op de herfst vanwege jou, Frank Moth | 1x

Bedrijfsruimte in eigen stijl met Werk aan de Muur

Als zakelijke interieur stylisten streven we ernaar jouw professionele werkomgeving te transformeren naar een plek vol inspiratie en karakter. Daarom zijn we enorm enthousiast over onze samenwerking met Werk aan de Muur. Hier vind je geen standaard schilderijen, maar op maat gemaakte kunstwerken die naadloos aansluiten bij de identiteit van jou als ondernemer en bij jouw bedrijf.

Unieke kunstwerken voor een unieke uitstraling

Werk aan de Muur biedt een divers aanbod aan kunstwerken. Ze werken samen met verschillende beeldmakers uit heel Europa; van kleurrijke schilderijen tot intrigerende beelden van rustige natuur landschappen tot vintage design of beroemdheden; deze unieke kunst zorgt voor een blijvende indruk, een welkome entree én een positieve ervaring voor iedereen die jouw bedrijf bezoekt. Elk kunstwerk wordt met zorg verwerkt door vakmensen, wat zorgt voor unieke en op maat gemaakte stukken zonder massaproductie. Met als extra pluspunt dat iedere bestelling op maat wordt gemaakt, dus daarom extra goed bij onze service past.

Kunst die inspireert en raakt
Ieder kunstwerk vertelt zijn eigen verhaal of roept emoties bij je op. Of je nu op zoek bent naar kunst die rust uitstraalt of juist energie geeft, wij vinden altijd iets dat jou of jouw bedrijf weerspiegelt. Door kunst te integreren die jou inspireert en raakt, creëer je een omgeving waarin creativiteit en productiviteit nog meer floreren. Door de fijne mogelijkheid om doeken ook te voorzien van akoestische panelen zijn ze voor ons perfect inzetbaar om in jouw werkruimte de akoestiek te verbeteren. ArtFrame met geluidsabsorberende panelen is hiervoor een fantastische keuze.

Persoonlijk advies voor een perfecte match
Omdat wij begrijpen dat het kiezen van de juiste kunst best lastig is, bieden wij persoonlijk advies op maat aan om er zo voor te zorgen dat de kunstwerken volledig zijn afgestemd op jou, je bedrijf en je klanten. We nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen en stellen vervolgens een selectie kunstwerken voor die perfect passen bij jouw visie en doelen.

Er is een breed scala aan materialen en stijlen om uit te kiezen. Of je nu gaat voor het moderne aluminium frame van Art Frame, het traditionele canvas met verschillende lijstopties, of de luxe uitstraling van HD Metal of Acrylglas, er is voor elk wat wils. Ook voor buitenruimtes biedt Werk aan de Muur oplossingen met ‘buitencanvas’. Wil je een speelse touch geven aan je zakelijk interieur, laat je dan verrassen door de ronde kunstwerken, die verkrijgbaar zijn in uitvoeringen met geschuimd pvc of als behang. En voor diegenen die een statement willen maken, is er zelfs naadloos behang.

Functionele Schoonheid
Naast esthetische waarde biedt Werk aan de Muur ook functionele voordelen, zoals geluiddempende panelen voor een betere akoestiek in kantoren en ontvangstruimtes. Dit maakt hun kunstwerken perfect geschikt voor het creëren van sfeervolle en geluiddempende zakelijke ruimtes, wat voor ons weer precies dat functionele stukje styling is wat wij als Studio Rymd nastreven.
◦ blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers ◦ beeldmakers ◦

Abstract Art HANNA | TW Living

Beeldmaker uit Ahaus, Duitsland
TW living

TW Living staat voor TerWeh en is opgericht door Christian Terweh, eigenaar en uitvinder van TW Living.

In zijn vrije tijd schrijft en illustreert hij kinderboeken en maakt hij kunst. Door zijn passie voor interieur en kunst is TerWeh begonnen met het ontwerpen van zijn eigen digitale kunstwerken.

In zijn winkel vind je fotografie en kunst voor Japandi interieurs in rustige kleuren en ook  kleurrijke ontwerpen, die fantastisch geschikt zijn voor moderne of eclectische interieurs.

GREEN KISS | TW Living

Embrace 07 | TW Living

◦ blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers ◦ beeldmakers ◦

Mozaïek van Cirkels 01 | Adriano Oliveira

Beeldmaker uit Brazilië
Adriano Oliveira

Andriano Oliveira, een veelzijdig kunstenaar, ontwerper en fotograaf, brengt met zijn abstracte kunst een moderne, vintage sfeer tot leven.

Zijn gebruik van abstracte geometrische vormen brengt spanning, terwijl zijn zorgvuldige kleurgebruik rust en harmonie creëert . Zijn kunstwerken zijn dan ook een perfecte aanvulling voor een zakelijk interieur.

Abstracte Geometrische Vormen nr. 08 | Adriano Oliveira 

Abstracte Geometrische Vormen no. 17 | Adriano Oliveira 

◦ blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers ◦ beeldmakers ◦

Wabi-Sabi in pastelkleur | Carla van Iersel

Beeldmaker uit Nederland
Carla Van Iersel

Carla van Iersel noemt zichzelf een verhalen verteller, een beeldenvanger en lichtelijk poëtisch. Als fotograaf gaat ze graag op avontuur en dat zie je terug in haar werk. 

Carla wordt gelukkig van ‘anders kijken’ en dat maakt ons weer blij! Door haar vermogen om schoonheid te vinden in het kleine en het onverwachte, creëert ze niet alleen zacht en oogstrelend werk, maar durft ze ook buiten de gebaande paden te denken en maakt ze echte statements voor wie daarnaar op zoek is.

Soft Nature | Carla van Iersel

Contemporary Art Portret  | Carla van Iersel

◦ blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers ◦ beeldmakers ◦

Jessie | Mirjam Duizendstra

Retro collage | Mirjam Duizendstra

I wish I was a fish | Mirjam Duizendstra

Beeldmaker uit Franeker
Mirjam Duizendstra

Mirjam Duizendstra is een beeldkunstenares die graag experimenteert met verschillende (digitale) technieken, tools en kleuren. Dit maakt dat haar stijl heel divers is. Haar werken hebben een surrealistisch tintje, waardoor ze eigenzinnig en gedurfd zijn. Ze gelooft dat de mogelijkheden binnen deze kunststijl eindeloos zijn en hoopt zo de fantasie van haar kijkers te prikkelen.

In onze ogen past het werk van Marjan Duizendstra perfect binnen een eclectisch samengesteld interieur, waar verschillende stijlen elkaar ontmoeten en aanvullen.

Shine like you | Mirjam Duizendstra

Abstracte vormen | Mirjam Duizendstra

◦ blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers ◦ beeldmakers ◦

Maddies -stemming, Jotadejai | 1x

Beeldmaker uit Zweden
1x

1x is een samenstelling van diverse kunstwerken van verschillende kunstenaars. Het omvat een exclusieve fotocollectie waarbij elke foto individueel wordt geselecteerd door professionele galeriecuratoren. De collectie bevat een indrukwekkende variëteit aan beelden, waaronder straatscènes uit grote steden, adembenemende landschappen, wilde dieren én foto’s die de kijker uitdagen tot nadenken. 

Het hoofddoel van 1x is om de beste fotografie van over de hele wereld op één plek samen te brengen. Gedurende het afgelopen decennium is dit initiatief uitgegroeid tot een buitengewone verzameling van kunstfotografie, waarbij 1x 16.000 gepubliceerde artiesten uit 130 verschillende landen aan zich heeft verbonden.

Je laat me alles voelen, Maarten Leon | 1x

Dried_007, 1x Studio III | 1x

Een beursvloer vol inspirerende beelden!

De Show-Up voorjaarsbeurs van 2024 is weer geweest en het was weer een beursvloer vol inspirerende beelden, prints, illustraties en paintings.. met de allernieuwste ‘stationary’ voor overzichtelijk werken en noteren.. met ruimte voor nieuwe merken en de voor ons al zó bekende merken die ons iedere keer weer opnieuw weten te verrassen door vernieuwing in  materiaal of uitstraling. Of door gewoon iedere keer weer met een mooi en fijn toepasbaar product aanwezig te zijn. Wij hebben ons weer heerlijk laten inspireren op ShowUp Spring/Summer editie!

Tot het Najaar maar weer!

Frisse lente kleuren voor nieuwe energie

Met de komst van de lente is het tijd om je werkruimte nieuw leven in te blazen met levendige kleuren en inspiratie. De lente symboliseert vernieuwing, groei en frisheid, en wat is een betere manier om dit te omarmen dan door je werkruimte op te fleuren met frisse tinten en nieuwe energie?

Jouw werkruimte of kantoorruimte is meer dan alleen een plek om te werken; het weerspiegelt jouw persoonlijkheid en je zakelijke doelen. Neem daarom de tijd om je werkplek eens opnieuw in te richten, te reorganiseren en te personaliseren.
Schuif met meubels, bekijk of de indeling nog steeds werkt en voeg persoonlijke accenten toe. Durf ook eens te experimenteren met circulaire items of vintage design voor een unieke uitstraling die past bij jouw stijl.

 

Omdat de lente een tijd is van vernieuwing en groei, zou je bedrijfsruimte of de plek waar je dagelijks werkt daar geen uitzondering op moeten zijn. Met een beetje creativiteit en inspiratie kun je je werkruimte transformeren tot een plek waar je niet alleen werkt, maar ook gedijt. Deze keer laten we je daarom wederom graag kennismaken met een Kleur van het Jaar 2024:

Laat je inspireren door onze moodboards en ga energiek aan de slag, zodat jouw werkplek straalt met de frisse kleuren en inspiratie van het nieuwe seizoen!

BEN JE ONDERNEMER, PRAKTIJKHOUDER, MAKELAAR, ZZP’ER OF VASTGOEDBEHEERDER?

Spelen persoonlijkheid, sfeer en indeling van een ruimte of werken met aanwezige elementen een belangrijke rol?

Het is onze ambitie ervoor te zorgen dat íedere ondernemer kan en mag werken vanuit rust en ruimte. In een perfect afgestemde werkomgeving, passend bij werkzaamheden, doelgroep en persoonlijkheid.

Foto: Muuto

Van alleen maar praktisch naar functioneel & sfeervol werken.

Een fijne werkplek bestaat niet alleen uit een bureau, ergonomische bureaustoel en kast om je spullen in op te bergen. Maar dat weten we natuurlijk wel. Want vrijwillig of juist niet, we zijn de afgelopen jaren allemaal wel een-soort-van-expert geworden in het 'Thuiswerken’.
blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers
AC2131C7-9C13-46BE-B845-6C0307F103B3

Bureau Webe |Louis van Teeffelen  | © Bestwelhip

Louis van Teeffelen

Louis van Teeffelen ontwerpt in de jaren 50 en 60 functionele meubelen met een organische vorm. Ze worden erkend als ergonomisch perfect en laten verfijnd vakmanschap zien. In zijn ontwerpen zie je zijn kennis van en respect voor hout goed terug. 

De meubelen van Louis van Teeffelen kwamen opnieuw in de belangstelling toen de stroming ‘mid-century modern design’ weer erg in trek was. Door zijn organische vormen passen de meubelen van Louis van Teeffelen prachtig in het hedendaagse modebeeld en speelt de huidige waardering voor kwaliteit en duurzaamheid een grote rol in de populariteit. 

 

0486B8AA-1F2A-44AC-961F-F7FA36559167

Eames vergaderstoel | Charles & Ray Eames | © Pinterest

Charles & Ray Eames

Na hun huwelijk in 1941 begonnen Charles en Ray Eames samen te experimenteren met technieken voor het driedimensionale buigen van multiplex. Het doel was om comfortabele en betaalbare stoelen te creëren.  

In 1946 toonde ze hun experimentele meubelontwerpen en daarna begon de Herman Miller Company in Zeeland de Eames-meubels te produceren. In 1949 bouwden ze het Eames House en dit werd hun privéwoning. Charles en Ray Eames experimenteerden, naast hun werk in meubelontwerp en architectuur, ook regelmatig met grafisch ontwerp, fotografie, film en de inrichting van tentoonstellingen. 
Vitra tekende in 1957 een licentieovereenkomst met Herman Miller en begon de ontwerpen van Charles en Ray Eames voor Europa en het Midden-Oosten te produceren. De invloed van Charles en Ray Eames op Vitra is nog steeds groot. 

8F92D008-39BB-4FFD-9459-20BCB5F785B0

Modular String Wall Shelf | Katja & Nils Strinning for String | © vntg.

Katja & Nils Strinning for String

De Zweedse architect-ontwerper Nils Strinning  is vooral bekend om zijn minimalistische en kosteneffectieve String Bookshelf System en zijn veelzijdige ontwerpen in plastic. 

In 1949 ontwierp Strinning samen met zijn vrouw Katja, een boekenplank voor een wedstrijd die was georganiseerd door Bonnier, de grootste uitgeverij van Zweden. Het supereenvoudige ontwerp won van de 194 ontwerpen die vanuit de hele wereld werden ingediend. Zo werd de String Bookshelf een onmiddellijk succes. Vandaag de dag zijn de kasten van Katja & Nils Strinning nog net zo eigentijds als bijna 70 jaar geleden. Het is een lichtgewicht, gemakkelijk te vervoeren en flexibel systeem dat kan worden uitgebreid. De String Bookshelf is een van de meest iconische ontwerpen van Scandinavië. 

◦ blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers ◦

Studio Rymd

Dravik 8
3892 BB Zeewolde

telefoon

sanny 0638087312
rivka 0612625846

Email

hallo@studiorymd.nl