adviseren, inrichten, bezichtigen
F424246A-DDC8-448A-9873-C622AB496EDE
moodboard, sfeerstyling
C2B1E35C-CCA9-41AE-929E-73945659BF56
48647DAA-7D21-432A-A09D-80F075BF6490
blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers

DIRECT EEN UITSTEKENDE EERSTE INDRUK DOOR VERKOOPSTYLING?

Jij wilt je huis zo goed mogelijk en snel verkopen. Allereerst moet je woning goed opvallen tussen al het andere aanbod op internet. In de eerste minuten zien kopers al of ze in jóuw huis willen wonen. Een woning die stijlvol is ingericht én op een fijne manier gepresenteerd.

Funda presenteert jouw woning slechts éénmaal als nieuw aanbod.
Ga dus direct voor een uitstekende eerste indruk! 

Wij realiseren woningpresentaties door verkoopstyling en herinrichting. Verkoop-klaar ingericht door een styling op maat, die geheel afgestemd is op jouw wens als opdrachtgever én aansluit bij je potentiële kopers door de juiste uitstraling.
Ook leegstaande ruimtes krijgen verkoop-technisch een flinke opfrisser!

WONINGPRESENTATIE

De aanschaf van een nieuwe woning blijft een grote investering:
gevoel én emotie
hebben een grote rol

Verkoopstyling gaat over aansprekende kleurstellingen, passende, praktische indelingen met feeling voor ruimte.
De aanschaf van een nieuw huis blijft een grote investering; Gevoel en emotie hebben een grote rol. Speel daar op in door goede verkoopstyling!
Door inzet van gecertificeerde vastgoedstylisten met als resultaat: hogere verkoopwaarde van je woning.

Aantrekkelijke woningpresentatie

Als organizer en vastgoedstylisten zorgen wij er voor dat de woning up to date en verkoop-klaar wordt ingericht. Compleet of gedeeltelijk om zo volledig aan te sluiten op de persoonlijke wens van de ideale doelgroep. Inrichten, restylen met eigen meubilair, decormeubels van karton, gehuurde meubelen of accessoires; het behoort allemaal tot ons verkoopstyling-pakket. Zo zien potentiële kopers al snel alle mogelijkheden van jouw woning.

Vastgoedstyling en organizing als unieke mix

In een unieke service van vastgoedstyling met organizing creëren wij rust, ruimte en eenheid in jouw woning. Zo leveren wij een aantrekkelijk totaalbeeld voor het kijkerspubliek, welke fris en ruimtelijk oogt. In onze verkoopstyling besteden we graag extra aandacht aan slimme, duurzame oplossingen, creatief vakmanschap en kwalitatieve materialen. In onze opdrachten maken we gebruik van de combinatie tussen nieuw, modern en vintage design meubelen plus accessoires.

Optimale verkoop van je woning

Ideaal voor eigen-woning-verkopers of makelaars, die een uitstekende eerste indruk willen laten zien aan hun publiek én een betere onderhandelingspositie willen voor de beste verkoopprijs!

foto organizing

Organizing


Optimaliseren van je woning voor een betere verkoop of verhuur?

Met onze georganiseerde ondersteuning heb je in no-time; rust, ruimte en overzicht in je woning. In de unieke combi van styling met organizing gaan we samen aan de slag óf nemen we het werk voor jou volledig uit handen. Superhandig voor een snel verkoop-klaar resultaat én als voorbereiding op de komende verhuizing.
250,-
  • 1 dagdeel
F424246A-DDC8-448A-9873-C622AB496EDE

Verkoopstyling consult


Een aantrekkelijke online presentatie, een videofilm of fotoshoot voor Funda voor de verkoop van jouw aangeboden woning?

Wij helpen snel verder door samen met jou te kijken naar snelle verbeterpunten en helpen je direct met praktische (styling)tips en adviezen. In de unieke combi van organizing met vastgoedstyling werken we snel naar een optimaal eindresultaat.
150,-
  •  
  • 1,5 uur praktische tips
C2B1E35C-CCA9-41AE-929E-73945659BF56

Accessoires styling


Je woning compleet of gedeeltelijk met accessoires laten restylen?

Wij ontzorgen volledig door onze unieke combi van restyling met organizing. Een geheel of gedeeltelijke restyling met accessoires om jouw woning sfeervol en stijlvol te presenteren. Verfrissend, neutraal en aantrekkelijk ingericht. We benadrukken alle pluspunten van je woning om zo het juiste kijkerspubliek aan te trekken op Funda.
750,-
  • tot 70 m2
sfeerstyling, kleuradvies, organizing,
interieurstyling, werkplekinrichting
moodboard, seizoenstyling
vintage, seizoenstyling, wachtruimte
natuur, seizoenstyling
entree, receptie, wachtruimte, praktijkruimte
Chat openen
1
Stel ons je vraag!
Stel ons je vraag!