blijmakers, sfeermakers, ruimtemakers
foto sanny en rivka
organizing, organiseren
foto sanny en rivka
moodboard, seizoenstyling
blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers

Sanny

Rivka

Het is onze natuurlijke drive om de ruimte om ons heen mooier te maken, te verbeteren en te verfraaien. Voor ons beiden geldt dat wij geen traditionele stylisten zijn, wij bewegen graag mee in een wereld, die er vandaag de dag steeds weer om vraagt dat we creatief en zakelijk betere keuzes moeten maken. 

Wij houden van de uitdaging dat iedere opdrachtgever specifieke wensen heeft voor zijn of haar professionele ruimte of doelgroep. Wij stylen, restylen of verzorgen complete interieurs van diverse professionele werkomgevingen en vastgoedprojecten. Van werkplekken in een verzamelgebouw of wachtruimtes in praktijken tot vastgoed voor verhuur of verkoop.

Met onze praktische diensten ontzorgen wij zoveel mogelijk onze klant en helpen wij met diverse vraagstukken over systemisch inrichten en opruimen van de werkplek of bedrijfsruimte. Binnen dit kader hebben wij niet alleen het vermogen om met nieuwe producten te werken, maar boeken we ook fantastische resultaten door met middelen te werken die voor handen zijn. Of het hierbij gaat om nieuwe en moderne items of design gecombineerd met vintage artikelen; het maakt niet uit, als wij het gewenste effect maar realiseren voor onze opdrachtgever. 

Het is onze ambitie ervoor te zorgen dat íedere ondernemer kan werken in een perfect afgestemde werkomgeving

Missie met een verhaal

Als ondernemers zijn we nu meer dan ooit betrokken bij onze werkplek of professionele werkruimten. Het wordt steeds belangrijker dat functionele plekken meer en meer aansluiten bij ieders persoonlijke wensen.
Het brengt rust en het geeft ruimte.
Het is onze ambitie ervoor te zorgen dat íedere ondernemer kan werken in een perfect afgestemde werkomgeving.

Blijmakers

Door styling én organizing als expertise in te zetten willen we alle ondernemers in Nederland helpen met het realiseren van een georganiseerde en inspirerende werkomgeving.
Verhuurder, makelaar, huurder, eigenaar of beheerder; wij bedienen alle partijen!

Sfeermakers

Qua stijl en inrichting bewegen we graag mee in de wereld van duurzaam inrichten. We zetten meubels en materialen in, die in een juiste mix van nieuw, vintage of design perfect passen bij de totale gewenste sfeer en uitstraling.

Ruimtemakers

Voor onze huisstijl verwijzen we naar onze grootste bron van inspiratie; de natuur. Hierin vinden wij de rust en de ruimte om onszelf op te laden. Doordat we graag meebewegen met de seizoenen behouden we onze frisse blik en is er altijd aandacht voor inspiratie en groei. In onze opdrachten vind je rust, eenvoud en ruimtelijkheid terug door gebruik van natuurlijke kleuren en materialen in een rustig sfeerbeeld.

moodboard, sfeerstyling
vintage, sfeerstyling, kleuradvies
styling met unieke items
organizing, sfeerstyling
moodboard, sfeerstyling
sfeerstyling, kleuradvies, organizing,
Chat openen
1
Stel ons je vraag!
Stel ons je vraag!