blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers
Sfeerfoto
vintage vazen wit
Onze voorliefde voor rust en ruimte, voor Scandinavisch design én spullen met een verhaal heeft ons bij elkaar gebracht!

We vertellen je graag meer over onze blijmakers!

Styling & Organizing komen samen om unieke zakelijke interieurs te creëren die écht het verschil maken

Bij Studio Rymd hebben we een natuurlijke drive om de ruimte om ons heen mooier te maken, te verbeteren en te verfraaien.
Als gedreven ondernemers begrijpen we als geen ander de waarde van een inspirerende en functionele zakelijke ruimte die jouw bedrijf perfect weerspiegelt. Onze passies voor styling en organizing komen samen om unieke zakelijke interieurs te creëren die écht het verschil maken.

Wij zijn Sanny en Rivka, de drijvende krachten achter Studio Rymd.
Onze gezamenlijke reis begon in een bescheiden kringloopwinkel, waar we werden geïnspireerd door vintage design en items met een bijzondere uitstraling. Deze liefde voor unieke vondsten en de persoonlijke verhalen erachter heeft ons aangemoedigd om Studio Rymd op te richten en onze creativiteit volledig te benutten om zakelijke interieurs te transformeren voor ondernemers.
Foto sfeer moodboard
Sanny Linker & Rivka Joosten

Restyling met een verhaal

Ons doel is simpel maar krachtig: we willen jouw zakelijke ruimte transformeren tot een harmonieuze, opgeruimde en stijlvolle omgeving die jou en je bedrijf volledig representeert. Met onze expertise in styling en organizing kunnen we met subtiele aanpassingen een groots effect bereiken. We geloven in de kracht van eenvoud en zorgen ervoor dat de juiste elementen tot hun recht komen.

Blijmakers

Bij Studio Rymd zijn we gefascineerd door jouw verhaal als ondernemer. Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wat zijn jouw waarden en welke sfeer wil je creëren? Door met oprechte aandacht naar jou te luisteren, integreren we moeiteloos jouw persoonlijkheid en visie in ons ontwerp.

Sfeermakers

Als enthousiast team werken we nauw samen om jouw zakelijke ruimtes om te vormen tot unieke plekken waar jouw onderneming kan floreren. Ons vakmanschap en oog voor detail zorgen voor een interieur dat jouw bedrijf op een onderscheidende manier vertegenwoordigt.

Ruimtemakers

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar hoe ons vakmanschap en aandacht voor detail jouw interieurdromen tot leven brengen. Jouw succes is ons succes, en wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken.

Foto Kleurstaal
Insta Feed Moodboard recht - 8
vintage vazen wit
FB2E3A12-A4BC-4424-ADA0-16D3A3AB7D13
Foto kleurstaal
228D909B-1840-4773-9806-3ABBF02BA47B