blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers
0F85ADAA-C6D3-4185-858D-C73BBB6EE397_4_5005_c
305E5516-7144-4644-B8E0-2690EB80E45B
Onze voorliefde voor rust en ruimte, voor Scandinavisch design én spullen met een verhaal heeft ons bij elkaar gebracht!

We vertellen je graag meer!

Welkom bij Studio Rymd,
waar elk project een uniek verhaal vertelt en waar onze passie voor design en functionaliteit samenkomt om iets speciaals te creëren voor jou

Wij zijn Sanny en Rivka, de drijvende krachten achter ons bedrijf. Onze gezamenlijke reis begon in een charmante kringloopwinkel, waar we dagelijks werden geïnspireerd door vintage items met een bijzondere uitstraling en verhaal. De liefde voor deze unieke vondsten, inclusief de persoonlijke verhalen erachter, heeft ons gemotiveerd om Studio Rymd op te richten; een plek waar we onze creatieve visie kunnen uiten en andere ondernemers kunnen inspireren. Onze passie voor functionaliteit en creativiteit komt volledig tot uiting in onze re-styling. We zijn toegewijd aan het transformeren van zakelijke interieurs om andere ondernemers te laten floreren!

Bij Studio Rymd streven we ernaar om niet alleen professionele ruimtes mooier te maken, maar ook om ze optimaal te verbeteren en te verfraaien. Onze passie voor functionaliteit en creativiteit vormt de kern van alles wat we doen. We geloven dat een goed ontworpen en inspirerende zakelijke omgeving het verschil kan maken voor elk bedrijf.

Als gedreven ondernemers begrijpen we de waarde van een omgeving die niet alleen de identiteit van een bedrijf weerspiegelt, maar ook bijdraagt aan de productiviteit en het welzijn van de mensen die er werken. We zijn er trots op om samen te werken met gepassioneerde ondernemers en om iets bijzonders voor hen te mogen creëren.
Sanny Linker & Rivka Joosten

Restyling met een verhaal

Ons doel is eenvoudig maar krachtig.
We willen jou helpen om je zakelijke ruimte te transformeren tot een harmonieuze, opgeruimde en stijlvolle omgeving, die jou en je bedrijf volledig vertegenwoordigt.
Met onze expertise in Styling & Organizing kunnen we met subtiele aanpassingen een groots effect bereiken. We geloven sterk in de kracht van eenvoud, waardoor al jouw belangrijke elementen perfect tot hun recht komen in je zakelijk interieur.

Blijmakers

Bij Studio Rymd zijn we gefascineerd door jouw verhaal als ondernemer. Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wat zijn jouw waarden en welke sfeer wil je creëren?
Door met oprechte aandacht naar jou te luisteren, integreren we moeiteloos jouw persoonlijkheid en visie in ons ontwerp!

Sfeermakers

Als enthousiast team werken we nauw samen om jouw zakelijke ruimtes om te vormen tot unieke plekken waar jouw onderneming kan floreren.
Ons vakmanschap en oog voor detail zorgen voor een interieur dat jouw bedrijf op een onderscheidende manier vertegenwoordigt!

Ruimtemakers

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar hoe ons vakmanschap en aandacht voor detail jouw interieurdromen tot leven brengen.
Jouw succes is ons succes en wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

natuur
Sanny Linker
natuur
Foto Rivka
natuur
vintage vazen wit