inspireren, informeren, interesseren
foto magazine
moodboard kleuradvies
foto magazine
foto moodboard
blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers

Ons balletje rolt al weer lekker door!

 

De maand januari is voorbij, de dagen worden stiekem steeds een beetje langer licht en het valt het ons op dat kleurstellingen zo richting het voorjaar zelfs vrolijker lijken! Of zien wij dat zo omdat onze focus daar zo op gericht is?

Want nu al maken wij Studio Rymd totaal-voorjaar-klaar. 
We verdiepen ons in trends en nieuwigheden voor zakelijke interieurstyling, we bezoeken beurzen, maken afspraken met nieuwe en bestaande leveranciers en verzamelen beeldmateriaal en andere interieur items met het oog gericht op het komende seizoen! Alles om jullie up-to-date te bedienen en natuurlijk voor ons zelf om met veel plezier ons dagelijks werk in te vullen. Volop in beweging om ook in het voorjaar aan de slag te zijn voor de leukste klanten!

 

◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD ◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD ◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD ◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD ◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD
designlinq profielfoto
Samenwerken met partijen die net als wij het leven van hun klanten makkelijker en mooier willen maken is voor ons een échte Blijmaker!

Het is fantastisch wanneer je de kans krijgt om je als ondernemer te mogen toevoegen aan een groep professionals die eenzelfde missie volgt. Je vindt ons als Studio Rymd tegenwoordig ook via het Designlinq platform. Zij leggen de 'linq' tussen design en het dagelijkse leven door een online platform te bieden waar zowel design liefhebbers als professionals toegang hebben tot high-end designproducten van de mooiste merken en tot de diensten van zorgvuldig geselecteerde partners.

Een Blijmaker, omdat we op deze manier niet alleen nog meer zichtbaar zijn voor onze doelgroep, maar tegelijkertijd ook verbinden, samenwerken en inspiraties en trainingen krijgen aangeboden om op de hoogte blijven in ons interieurvakgebied.

Als deelnemer krijg je eigen pagina met portfolio op de website van Designlinq. Klik hier voor onze pagina;

ruimtemakers

Een betere akoestiek door stylish oplossingen

door studio rymd | Juni 2022

Werkplekken en andere professionele ruimtes worden steeds vaker minimalistisch ingericht en afgewerkt met harde vloeren en gladde wanden. Met als gevolg dat dit in de meeste gevallen een vervelende nagalm en een onprettige akoestiek veroorzaakt in de ruimte. Bijgeluiden die daardoor ontstaan worden vaak als storend en ‘vermoeiend’ ervaren. Maar wat is akoestiek nu eigenlijk? En waarom is dit zo belangrijk in een werkruimte? Of in een entree of wachtruimte? 

sfeermakers

“Vintage Design of Modern Design…waarom niet beide!”

door studio rymd | oktober 2022

De combinatie van Vintage Design met Modern Design, binnen onze styling, is voor ons een échte Blijmaker.

Laten we het eerst eens hebben over ‘vintage’ in het algemeen.  
‘Vintage’ riep nogal eens een associatie op met ouderwets of nostalgisch en deed ons vooral denken aan vervlogen tijden. Dat stoffige imago is er inmiddels wel vanaf want vintage is hip en tijdloos!  

Blijmakers

Witte vazen met een verhaal

door studio Rymd | April 2022

Onze voorliefde voor vintage, Scandinavisch design en spullen met een verhaal heeft ons samengebracht. Dit is wat wij zeggen wanneer iemand ons beiden vraagt; 
“Hoe is jullie samenwerking als Studio Rymd ontstaan?”  

sfeermakers

Van alleen maar praktisch
naar functioneel & sfeervol werken

door studio rymd | April 2022

Een fijne werkplek bestaat niet alleen uit een bureau, ergonomische bureaustoel en kast om je spullen in op te bergen. Maar dat weten we natuurlijk wel. Want vrijwillig of juist niet, we zijn de afgelopen jaren allemaal wel een-soort-van-expert geworden in het ‘Thuiswerken’.

Chat openen
1
Stel ons je vraag!
Stel ons je vraag!