foto magazine
9D5D6ADB-A3FD-465C-8ACE-4CBE033537A9
Foto Kleurstaal
027ABC94-7CFD-4ACD-BE81-EB769B1402A0_4_5005_c
03345AB7-C728-44FA-BCFF-287CEC46899A
blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers
Niet één maar twee hele fijne #Blijmakers
hebben we mogen toevoegen aan ons portfolio!


Als vastgoedstylisten bewegen we graag mee in de zakelijke ‘vastgoedwereld’ van verkoop of verhuur voor allerlei professionele werkomgevingen. Met nu nog een ander leuk nieuwtje, die nét even iets anders is..

Fantastisch nieuws, dat wij ons visitekaartje mogen toevoegen aan de klant portfolio van Flevopand Makelaars voor styling van woningpresentaties. Flevopand is dé makelaar in Zeewolde en omstreken, die ruim 20 jaar regionale ervaring heeft in deze omgeving. Een zeer betrouwbare en vooruitstrevende partner, die klanten volledig ontzorgt bij de aan- en verkoop van een huis.
Zoals zij zelf zeggen; Net even anders...
Perfect passend bij onze manier van werken en doen, dus zijn we heel blij met deze mooie kans en samenwerking!

Daarnaast een tweede Blijmaker;
een samenwerking met The Staging Company.
Een internationale meubelverhuurorganisatie met een team van specialisten, die zich sinds 2009 richt tot stylisten, makelaars, huiseigenaren en investeerders en hierin is uitgegroeid tot marktleider in dit segment in Europa. Nu kunnen wij, als Studio Rymd, passende styling oplossingen aanbieden in alle prijsklassen; van eenvoudige modelwoningen of nieuwbouwprojecten tot luxe villa’s en volledige bedrijfspanden om optimaal te presenteren. Met een flinke dosis aan persoonlijke service en een uitgebreide collectie in verhuur van specifieke meubels of accessoires, ontzorgen zij ons volledig.

We verheugen ons op mooie samenwerkingen met beide partijen!
Ben je benieuwd over wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Of wil je ook met ons samenwerken?
Klik op de link of neem contact op.

Meer lezen van Flevopand Makelaars of The Staging Company?
Klik op een bedrijfslogo.

Ons balletje rolt al weer lekker door!

 

De maand januari is voorbij, de dagen worden stiekem steeds een beetje langer licht en het valt het ons op dat kleurstellingen zo richting het voorjaar zelfs vrolijker lijken! Of zien wij dat zo omdat onze focus daar zo op gericht is?

Want nu al maken wij Studio Rymd totaal-voorjaar-klaar. 
We verdiepen ons in trends en nieuwigheden voor zakelijke interieurstyling, we bezoeken beurzen, maken afspraken met nieuwe en bestaande leveranciers en verzamelen beeldmateriaal en andere interieur items met het oog gericht op het komende seizoen! Alles om jullie up-to-date te bedienen en natuurlijk voor ons zelf om met veel plezier ons dagelijks werk in te vullen. Volop in beweging om ook in het voorjaar aan de slag te zijn voor de leukste klanten!

 

◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD ◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD ◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD ◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD ◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD
designlinq profielfoto
Samenwerken met partijen die net als wij het leven van hun klanten makkelijker en mooier willen maken is voor ons een échte Blijmaker!

ruimtemakers

Een betere akoestiek door stylish oplossingen

door studio rymd | Juni 2022

Werkplekken en andere professionele ruimtes worden steeds vaker minimalistisch ingericht en afgewerkt met harde vloeren en gladde wanden. Met als gevolg dat dit in de meeste gevallen een vervelende nagalm en een onprettige akoestiek veroorzaakt in de ruimte. Bijgeluiden die daardoor ontstaan worden vaak als storend en ‘vermoeiend’ ervaren. Maar wat is akoestiek nu eigenlijk? En waarom is dit zo belangrijk in een werkruimte? Of in een entree of wachtruimte? 

sfeermakers

“Vintage Design of Modern Design…waarom niet beide!”

door studio rymd | oktober 2022

De combinatie van Vintage Design met Modern Design, binnen onze styling, is voor ons een échte Blijmaker.

Laten we het eerst eens hebben over ‘vintage’ in het algemeen.  
‘Vintage’ riep nogal eens een associatie op met ouderwets of nostalgisch en deed ons vooral denken aan vervlogen tijden. Dat stoffige imago is er inmiddels wel vanaf want vintage is hip en tijdloos!  

Blijmakers

Witte vazen met een verhaal

door studio Rymd | April 2022

Onze voorliefde voor vintage, Scandinavisch design en spullen met een verhaal heeft ons samengebracht. Dit is wat wij zeggen wanneer iemand ons beiden vraagt; 
“Hoe is jullie samenwerking als Studio Rymd ontstaan?”  

sfeermakers

Van alleen maar praktisch
naar functioneel & sfeervol werken

door studio rymd | April 2022

Een fijne werkplek bestaat niet alleen uit een bureau, ergonomische bureaustoel en kast om je spullen in op te bergen. Maar dat weten we natuurlijk wel. Want vrijwillig of juist niet, we zijn de afgelopen jaren allemaal wel een-soort-van-expert geworden in het ‘Thuiswerken’.