foto magazine
Rust en ruimte creëren met een uitzicht op zee
C3221D80-1154-470A-AD5A-AFAB686AC303
vergezicht
Natuurfoto van een plant die in de duinen veel te vinden is Helmgras passend bij de zomerse tinten en associatie met de zee
blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers

Vakbeurs met mooie merken, labels en design!

Blij verrast liepen we onlangs over de beurs Design District.. Het is alweer even geleden, maar wij doen graag nog een kort rondje samen met jullie!

Deze beursvloer in De Van Nelle Fabriek leent zich fantastisch als decor voor alle merken, labels en designs. Hier ontmoeten we nieuwe namen, maar natuurlijk ook ‘oud’ bekend.
We zien circulair, duurzaam en inspirerend ‘groen’ tot en met modern design of heel tof  vernieuwend hergebruik.
We halen aanvullende informatie en kennis over allerlei producten en herkennen ons eigen dagelijks werk in de verhalen van leveranciers.

Graag brengen wij deze merken nu op de voorgrond, omdat we ze ook graag inzetten voor  onze Restylingen; Styling & Organizing voor zakelijke interieurs!

VERFRIS JE WERKRUIMTE DEZE ZOMER

Na een verfrissende lente is de zomer aangebroken, met zijn warme zonlicht, ontspanning en het vooruitzicht op vakanties. Het seizoen van ontspanning en nieuwe avonturen is gearriveerd, waarin we graag buiten zijn en genieten van het buitenleven.

Bij Studio Rymd laten we ons inspireren door de seizoenen, met kleuren en sferen die perfect passen bij deze tijd van het jaar. Ook deze zomer is hierop geen uitzondering. Onze passie ligt in het creëren van functionele en inspirerende werkruimtes, entrees en ontvangstruimtes die volledig afgestemd zijn op jouw persoonlijkheid, huisstijl en zakelijke doelen.

In deze warme maanden streven we naar een sfeer van lichtheid en verfrissing. We adviseren graag over het gebruik van kleur, slimme styling en ruimtelijke indelingen om het zomergevoel te behouden, zelfs wanneer de dagen weer korter worden.

Jouw werkplek weerspiegelt wie je bent en waar je voor staat. Neem de tijd om het op te frissen, te herorganiseren en een persoonlijke touch toe te voegen. Durf te experimenteren met circulaire items of vintage design voor een unieke uitstraling die jouw stijl onderstreept.

Een verfrissend nieuw begin

Net zoals de zomer staat voor licht, energie en vernieuwing, verdient jouw werkruimte na je welverdiende vakantie ook een frisse start. Met inspiratie uit de natuur, zoals zandkleurige wanden die de rust van het strand oproepen, creëer je een omgeving waar je je direct thuis voelt.

'Ibiza Rush' no.966

Laat je omarmen door de zomer met LAB paint

Als Kleur van het Jaar 2024 neemt LAB ons mee naar warme zandstranden. De zilte zeelucht en zwoele zomeravonden zijn haast tastbaar met Ibiza Rush van LAB COLOUR. Deze beige tint zindert van de mediterrane warmte. Als liefhebber van vintage of modern design leent deze kleur zich zeer goed om de moderne seventies terug te halen.

Met deze kleur is het niet moeilijk om je straks, in drukkere tijden, weer even terug te verplaatsen naar die fijne vakantie die je hebt beleefd.

Een kleur vol mogelijkheden

Ibiza Rush  combineert naadloos met een van de andere 176 LAB COLOURS. Ibiza Rush kan als kleuraccent, fijne basiskleur of als tegenhanger van een uitgesproken kleurpalet en past daardoor in iedere werkplek. Met zijn variaties als wallpaint, betonlook of kalkverf kan je een geheel eigen stijl en karakter geven aan jouw werkruimte.

De combinatie van Ibiza Rush no. 966 met Powder Blush no. 132 en pastel Paradise no.210 brengen rust in je ruimte. Het poederachtige grijs krijgt een boost van het zoete pastel en de mediterrane warmte. Dit maakt het totale kleurenpalet tot een, allesbehalve kleurloos, geheel. 

Laat je inspireren door de natuur

De combinatie van Ibiza Rush no. 966 met Brown Wood no.222 en Satin Gray no.551 geven de ruimte allure.

De combinatie van Ibiza Rush no. 966 met Powder Blush no. 132 en Pastel Paradise no.210 brengen rust in de ruimte.

Blijf op de hoogte

blijmakers ◦ sfeermakers ◦ ruimtemakers
Geinspireerd door het palet Nature's Partner van Histor

sfeermakers

'De kleur van het Jaar 2024, 'Limitless' van Histor'

door studio rymd

Als Studio Rymd streven we naar het creëren van ruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook inspirerend en functioneel. We geloven in de kracht van kleur om een ruimte tot leven te brengen en een positieve sfeer te creëren.
Als Kleur van het Jaar 2024 brengt ‘Limitless’ een verfrissende pasteltint die een golf van vernieuwing met zich meebrengt.
43BDDE61-B57F-4ADD-A9A1-2EA85BC17B48

sfeermakers

'Bedrijfsruimte in eigen stijl met Werk aan de Muur'

door studio rymd

Als zakelijke interieur stylisten streven we ernaar jouw professionele werkomgeving te transformeren naar een plek vol inspiratie en karakter. Daarom zijn we enorm enthousiast over onze samenwerking met Werk aan de Muur. Hier vind je geen standaard schilderijen, maar op maat gemaakte kunstwerken die naadloos aansluiten bij de identiteit van jou als ondernemer en bij jouw bedrijf.

Ontwerp zonder titel-23

ruimtemakers

'Styling, Restyling & Organizing

door studio rymd

Ontdek onze wereld van unieke verkoopstyling en doordachte werkplekinrichting, waar Studio Rymd en So Clever elkaar versterken. Ervaar zelf hoe we met onze bijzondere restyling-aanpak, een slimme combinatie van styling en organizing, woningpresentaties en werkplekken transformeren. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van onze stijlvolle organizers en praktische accessoires.

Ontwerp zonder titel-24

sfeermakers

'Kleur van het Jaar 2024, 'Sweet Embrace' van Flexa'

door studio rymd

In de dynamiek van ons alledaagse leven verlangen we naar een werkruimte die ons omarmt en inspireert. Ontdek hoe wij de Kleur van het Jaar 2024, ‘Sweet Embrace’ van Flexa, en het sprankelende ‘Peach Fuzz’ van Pure & Original tot een verrassend kleurpalet combineren. Het geeft een uitnodigend winters beeld.

C667E3BC-2EDA-45E2-B780-23AC2AAA8903

blijmakers

'Nieuws om te delen!'

door studio rymd

Bij Studio Rymd hebben we één helder doel voor ogen: jouw zakelijke ruimte omvormen tot een harmonieuze, opgeruimde, en stijlvolle omgeving die perfect bij jou en je bedrijf past. We geloven in de kracht van eenvoud en begrijpen dat kleine veranderingen grote resultaten kunnen opleveren. We geloven in de kracht van eenvoud en in het feit dat subtiele aanpassingen een groots effect kunnen bereiken. Daarom hebben we vandaag iets te delen waar we ontzettend enthousiast over zijn;

Foto van een verkoopstyling of woningpresentatie met keuken in industrieel en modern inrichting van zwart staal met wit moderne ronde tafel in ruimtelijke frisse uitstraling

blijmakers

'Twee hele fijne Blijmakers hebben we mogen toevoegen aan ons portfolio'

door studio rymd

Als vastgoedstylisten bewegen we graag mee in de zakelijke ‘vastgoedwereld’ van verkoop of verhuur voor allerlei professionele werkomgevingen.
Met nu nog een ander leuk nieuwtje, die nét even iets anders is

Foto van handgeknoopt touw balletje, deze staat symbool voor ons voor groei en ontwikkeling

blijmakers

'Ons balletje rolt al weer lekker door!'

door studio rymd 

De maand januari is voorbij, de dagen worden stiekem steeds een beetje langer licht en het valt het ons op dat kleurstellingen zo richting het voorjaar zelfs vrolijker lijken! Of zien wij dat zo omdat onze focus daar zo op gericht is?

Want nu al maken wij Studio Rymd totaal-voorjaar-klaar. 

 

Foto van Studio Rymd. Wij zijn Sanny Linker & Rivka Joosten

blijmakers

'Samenwerken met partijen die net als wij het leven van hun klanten makkelijker en mooier willen maken'

door studio rymd 

Het is fantastisch wanneer je de kans krijgt om je als ondernemer te mogen toevoegen aan een groep professionals die dezelfde missie volgt. Je vindt ons als Studio Rymd tegenwoordig ook via het Designlinq platform. 

sfeerfoto magazine

ruimtemakers

Een betere akoestiek door stylish oplossingen

door studio rymd

Werkplekken en andere professionele ruimtes worden steeds vaker minimalistisch ingericht en afgewerkt met harde vloeren en gladde wanden. Met als gevolg dat dit in de meeste gevallen een vervelende nagalm en een onprettige akoestiek veroorzaakt in de ruimte. Bijgeluiden die daardoor ontstaan worden vaak als storend en ‘vermoeiend’ ervaren. Maar wat is akoestiek nu eigenlijk? En waarom is dit zo belangrijk in een werkruimte? Of in een entree of wachtruimte? 

lamp Louis Poulsen

sfeermakers

'Vintage Design of Modern Design…waarom niet beide!'

door studio rymd

De combinatie van Vintage Design met Modern Design, binnen onze styling, is voor ons een échte Blijmaker.

Laten we het eerst eens hebben over ‘vintage’ in het algemeen.  
‘Vintage’ riep nogal eens een associatie op met ouderwets of nostalgisch en deed ons vooral denken aan vervlogen tijden. Dat stoffige imago is er inmiddels wel vanaf want vintage is hip en tijdloos!  

vintage vazen wit

Blijmakers

Witte vazen met een verhaal

door studio Rymd

Onze voorliefde voor vintage, Scandinavisch design en spullen met een verhaal heeft ons samengebracht. Dit is wat wij zeggen wanneer iemand ons beiden vraagt; 
“Hoe is jullie samenwerking als Studio Rymd ontstaan?”  

FD76F506-F54E-41A6-A657-1137166A341D

sfeermakers

Van alleen maar praktisch
naar functioneel & sfeervol werken

door studio rymd

Een fijne werkplek bestaat niet alleen uit een bureau, ergonomische bureaustoel en kast om je spullen in op te bergen. Maar dat weten we natuurlijk wel. Want vrijwillig of juist niet, we zijn de afgelopen jaren allemaal wel een-soort-van-expert geworden in het ‘Thuiswerken’.