Magazine-Blijmakers
FB2E3A12-A4BC-4424-ADA0-16D3A3AB7D13

Een frisse wind van verandering!

De herfst doet zijn intrede en bij Studio Rymd omarmen we deze periode met vernieuwde energie. Alsof de natuur ons inspireert, voelen we een frisse wind van verandering waaien door onze studio. Wanneer de bladeren hun tint veranderen, streven wij – zoals altijd – naar subtiele aanpassingen met groots resultaat. Daarom hebben we een actie bedacht als een Najaar Upgrade.

We willen jou helpen je zakelijke omgeving om te vormen tot een harmonieuze, stijlvolle ruimte die jouw identiteit reflecteert en/of die van je klant.

Je leest het goed; Dit najaar werken we vol enthousiasme aan subtiele veranderingen met groots effect. We laten ons inspireren door mooie merken en samenwerkingen, we verkennen nieuwe mogelijkheden en we verzamelen ideeën die onze harten sneller laten kloppen.

Wij kijken uit naar een herfst vol creativiteit, waarin wij samen met jou je ruimte een warme boost willen geven.

Voel de herfstverandering en waai met ons mee!

Nieuws om te delen!

Bij Studio Rymd hebben we één helder doel voor ogen: jouw zakelijke ruimte omvormen tot een harmonieuze, opgeruimde, en stijlvolle omgeving die perfect bij jou en je bedrijf past. We geloven in de kracht van eenvoud en begrijpen dat kleine veranderingen grote resultaten kunnen opleveren. We geloven in de kracht van eenvoud en in het feit dat subtiele aanpassingen een groots effect kunnen bereiken. Daarom hebben we vandaag iets te delen waar we ontzettend enthousiast over zijn;

Een echte Blijmaker in de vorm van samenwerking met het Nederlandse bedrijf Aptiq. Aptiq staat bekend om hun stijlvolle en comfortabele werkplek producten en accessoires. Onze samenwerking met Aptiq stelt ons in staat om onze missie om jouw zakelijke ruimte te verbeteren naar een nog hoger niveau te tillen. Samen streven we naar het creëren van inspirerende werkomgevingen.

F8FEFD8C-EEF2-451D-80E9-996EC89A0881

Blijmakers

Wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw verhaal als ondernemer. Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wat zijn je waarden en welke sfeer wil je neerzetten? Door aandachtig naar jou te luisteren, integreren we naadloos jouw persoonlijkheid en visie in ons ontwerp. Met de toevoeging van de stijlvolle Aptiq-accessoires kunnen we nu nog beter inspelen op jouw wensen en behoeften. 

1054FB6E-FDDD-46CD-82E6-AC86087B2E77

Ruimtemakers

Als enthousiast team werken wij nauw samen om jouw zakelijke ruimte te transformeren tot een unieke omgeving waarin jouw onderneming kan floreren. Met ons vakmanschap en oog voor detail creëren we een interieur dat jouw bedrijf op een onderscheidende manier vertegenwoordigt. De toevoeging van Aptiq-producten voegt nog meer stijl en comfort toe aan de mix, waardoor we een nog breder scala aan mogelijkheden kunnen bieden.

D0875E7D-CC9F-4208-B3A2-3FAAE4D047FC

Sfeermakers

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar hoe we met vakmanschap en aandacht voor detail jouw zakelijk interieur tot leven brengen. Jouw succes is ons succes, en we kijken ernaar uit om met jou samen te werken. Dankzij onze nieuwe samenwerking met Aptiq kunnen we met nog meer plezier jouw werkplek transformeren tot een stijlvolle ruimte waarin je elke dag geïnspireerd kunt werken. 

Wil je weten wat Aptiq allemaal te bieden heeft?
Klik dan op het bedrijfslogo.

Niet één maar twee hele fijne #Blijmakers
hebben we mogen toevoegen aan ons portfolio!


Als vastgoedstylisten bewegen we graag mee in de zakelijke ‘vastgoedwereld’ van verkoop of verhuur voor allerlei professionele werkomgevingen. Met nu nog een ander leuk nieuwtje, die nét even iets anders is..

Fantastisch nieuws, dat wij ons visitekaartje mogen toevoegen aan de klant portfolio van Flevopand Makelaars voor styling van woningpresentaties. Flevopand is dé makelaar in Zeewolde en omstreken, die ruim 20 jaar regionale ervaring heeft in deze omgeving. Een zeer betrouwbare en vooruitstrevende partner, die klanten volledig ontzorgt bij de aan- en verkoop van een huis.
Zoals zij zelf zeggen; Net even anders...
Perfect passend bij onze manier van werken en doen, dus zijn we heel blij met deze mooie kans en samenwerking!

Daarnaast een tweede Blijmaker;
een samenwerking met The Staging Company.
Een internationale meubelverhuurorganisatie met een team van specialisten, die zich sinds 2009 richt tot stylisten, makelaars, huiseigenaren en investeerders en hierin is uitgegroeid tot marktleider in dit segment in Europa. Nu kunnen wij, als Studio Rymd, passende styling oplossingen aanbieden in alle prijsklassen; van eenvoudige modelwoningen of nieuwbouwprojecten tot luxe villa’s en volledige bedrijfspanden om optimaal te presenteren. Met een flinke dosis aan persoonlijke service en een uitgebreide collectie in verhuur van specifieke meubels of accessoires, ontzorgen zij ons volledig.

We verheugen ons op mooie samenwerkingen met beide partijen!
Ben je benieuwd over wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Of wil je ook met ons samenwerken?
Klik op de link of neem contact op.

Meer lezen van Flevopand Makelaars of The Staging Company?
Klik op een bedrijfslogo.

Ons balletje rolt al weer lekker door!

 

De maand januari is voorbij, de dagen worden stiekem steeds een beetje langer licht en het valt het ons op dat kleurstellingen zo richting het voorjaar zelfs vrolijker lijken! Of zien wij dat zo omdat onze focus daar zo op gericht is?

Want nu al maken wij Studio Rymd totaal-voorjaar-klaar. 
We verdiepen ons in trends en nieuwigheden voor zakelijke interieurstyling, we bezoeken beurzen, maken afspraken met nieuwe en bestaande leveranciers en verzamelen beeldmateriaal en andere interieur items met het oog gericht op het komende seizoen! Alles om jullie up-to-date te bedienen en natuurlijk voor ons zelf om met veel plezier ons dagelijks werk in te vullen. Volop in beweging om ook in het voorjaar aan de slag te zijn voor de leukste klanten!

 

◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD ◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD ◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD ◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD ◦ AANDACHT VOOR KLEUR EN SFEERBEELD
designlinq profielfoto
Samenwerken met partijen die net als wij het leven van hun klanten makkelijker en mooier willen maken is voor ons een échte Blijmaker!

Het is fantastisch wanneer je de kans krijgt om je als ondernemer te mogen toevoegen aan een groep professionals die eenzelfde missie volgt. Je vindt ons als Studio Rymd tegenwoordig ook via het Designlinq platform. Zij leggen de 'linq' tussen design en het dagelijkse leven door een online platform te bieden waar zowel design liefhebbers als professionals toegang hebben tot high-end designproducten van de mooiste merken en tot de diensten van zorgvuldig geselecteerde partners.

Een Blijmaker, omdat we op deze manier niet alleen nog meer zichtbaar zijn voor onze doelgroep, maar tegelijkertijd ook verbinden, samenwerken en inspiraties en trainingen krijgen aangeboden om op de hoogte blijven in ons interieurvakgebied.

Als deelnemer krijg je eigen pagina met portfolio op de website van Designlinq. Klik hier voor onze pagina;
vintage vazen wit

Witte vazen met een verhaal

zwart/wit foto Sanny en Rivka

 

Onze voorliefde voor vintage, Scandinavisch design en spullen met een verhaal heeft ons samengebracht. Dit is wat wij zeggen wanneer iemand ons beiden vraagt; 

“Hoe is jullie samenwerking als Studio Rymd ontstaan?”  

Naast het ondernemerschap werkten we immers ook al samen in dé leukste kringloopwinkel. Vanuit ons talent voor styling en organizing plus onze liefde voor mooi tweedehands materiaal struinden we vintage beurzen af en liepen we al schat zoekend door Nederland heen.
Altijd waren we op zoek naar nieuwe inspiraties in spullen met een verhaal of naar de echte juweeltjes. Het allerliefst? Klassieke design pareltjes als witte vazen!
Iedere keer weer een echte blijmaker voor ons! 

Op deze beurzen deelden we onze stille wensen, tijdens het rondstruinen en het vinden van schatten. 
Zo ontstonden er nieuwe ideeën. Kleine ideetjes die al snel uitgroeide tot serieuze plannen, welke steeds meer vorm kregen en al bijna tastbaar voelden. Er kwamen steeds vaker ‘a-ha momentjes’ langs of we beseften dat we dezelfde gedachtegang hadden en werden de beste aanvulling op elkaars ideeën. 
 

We konden er niet meer onderuit … een samenwerking was onvermijdelijk. Na een jaar om elkaar heen, naast elkaar en met elkaar gedanst te hebben, besloten we een zakelijk duo te vormen en is het balletje gaan rollen.
Studio Rymd werd een feit.

Struinen over beurzen en snuffelen door kringloopwinkels doen we nog steeds met heel veel liefde. De witte vazen zijn inmiddels onderdeel geworden van onze inrichting en styling of re-styling opdrachten van professionele werkruimtes.  

Als reminder waar het allemaal begon staan een aantal van onze mooiste exemplaren op onze werkplekken. Daar zitten wel wat pareltjes tussen die ons eraan herinneren wat we het allerleukste vinden aan ons dagelijks werk: Schatten vinden voor jou. Het zijn onze blijmakers! 

Een greep uit onze collectie
vintage vazen wit

Kaiser Porzellan

Sfeer in het wit 

Kaiser Porzallan blinkt al sinds 1872 uit in zijn vakmanschap en traditie. Al meer dan 140 jaar zijn de delicate designs van Kaiser-Porzellan een bijzondere belevenis voor de zintuigen. Elk met de handgemaakt stuk heeft hierdoor zijn eigen unieke persoonlijkheid. 

Al sinds de 19e eeuw wordt Kaiser Porzellan als referentiepunt genomen voor liefhebbers van fijn en delicaat porselein. Er zijn maar weinig huishoudens in Duitsland waar de producten van Kaiser niet te vinden zijn, of het nu een bisquevaas, een beeldje of een stuk van een servies is. 

Maar niet alleen in Duitsland heeft Kaiser Porzellan de reputatie gekregen van fijn en delicaat porselein. Ook royalty’s, beroemde persoonlijkheden in de politiek, sport en entertainment verbinden zich graag aan dit porselein

Bron: Kaiser-porzellan.de

vintage vazen wit

Scheurich-West Germany

Witte klei en signatuur 

In 1928 werd Scheurich opgericht door Alois Scheurich en zijn neef Fridolin Greulich. Zij zijn begonnen met als een groothandel in glas, porselein en keramiek. In 1948 begonnen ze met het facriceren van huishoudkeramiek. In 1954 stopte Scheurich met zijn activiteiten in de groothandel en begon zelf keramiek te vervaardigen. In het begin vooral bowlschalen en asbakken, maar al snel werden dit vazen en bloempotten. 

Scheurichs meesterschap begon aan het eind van de jaren zestig. Hij hield zijn prijzen laag en dit in combinatie met designs die erg in de smaak vielen bij de klant zorgde dat voor een miljoenenomzet. Met zijn aanpak, door modellen telkens van andere decoraties te voorzien, kon hij twee maal per jaar aan de veranderende smaak van het publiek voldoen. 

Scheurich maakt altijd gebruik van witte klei. De vazen zijn aan de onderkant gesigneerd met ‘ W.GERMANY ‘ of ‘ WEST GERMANY’ gevolgd door drie cijfers voor het modelnummer, een streepje en twee cijfers voor de hoogte. Ergens rond 1990 wordt ‘WEST GERMANY’ veranderd naar ‘Made in GERMANY’ zowel op de vaasvoet als op de sticker. 

Bron: Wikipedia

vintage vazen wit

Delfts Wit

Delfts Wit 

Sinds de 17e eeuw is het Delfts aardewerk al hėt oer-Hollands exportproduct bij uitstek. De siervoorwerpen zijn over de hele wereld verkrijgbaar. Van fraai beschilderde wandschotels, plaquettes, beeldjes tot spectaculaire bloemen- en tulpenvazen die tot op heden nog zeer geliefd zijn.

De naam ‘Delfts aardewerk’ of ‘plateel’ doet vermoeden dat het aardewerk ook in Delft is vervaardigd, maar dit is geenszins waar. Al sinds ongeveer 1660 wordt al het in ons land vervaardigde aardewerk hieronder verstaan dat aan twee zijden bedekt is met een tin-glazuur; met uitzondering van het Friese en Arnhemse aardewerk! ‘Delfts’ is dus eigenlijk een soortnaam. 

Uit onze geschiedenis kennen wij vooral het blauwgekleurde aardewerk, maar Delfts komt in vele gedaantes, van blauwwit tot kakelbont. Delfts Blauw staat voor het Hollands welvaren in de Gouden Eeuw, en is nog altijd zeer geliefd en wereldberoemd. Ook in het Delfts Wit aardewerk is de diversiteit aan gebruiks- en siervoorwerpen enorm. Tijdens de achttiende-eeuw kwam dit naast en door elkaar in het interieur voor. 

Bron: Kunstmuseum Den Haag